Original Macun Med Bosna i Hercegovina

Macun Med Kutija (6 kesice) 43 gr

 • Macun Med Kutija (6 kesice) 43 gr

  Prirodni afrodizijak i primena bez recepta

  Nemojte trošiti dragocene pare na skupe veštačke lekove za potenciju. Mi vam nudimo u online prodaji prirodni preparat Macun med kesice bez recepta koji se lako i brzo može nabaviti po pristupačnim cijenama. Najbolji prirodni lek za potenciju su Macun med kesice Život je tako kratak da biste se nervirali zbog seksualnih problema. Umesto toga, treba da uživate svakodnevno u seksualnim aktivnostima sa partnerkom. Polni odnosi popravljaju raspoloženje, relaksiraju i imaju pozitivne efekte na zdravlje. Naučno je dokazano da nagomilani stres i svakodnevne obaveze smanjuju potenciju i izazivaju erektilnu disfunkciju. Kako da se izborite sa ovim seksualnim problemima? Nudimo Vam najbolji prirodni lek za potenciju – Macun kesice ili Turski med. Samo jedna kašičica Turskog meda pre polnog odnosa već poboljšava Vašu seksualnu sposobnost.

  Macun turski med u kesicama i način upotrebe

  Neposredno pre odnosa, potrebno je uzeti 5 grama (malu kafenu kašičicu) preparata. Pred svako korišćenje dobro promešati med. Može se isprati sa vodom ili čašom mleka kome eventualno ukus nije po volji. Macun med kesice se piju na prazan stomak, a treba ga ostaviti takvim i narednih 45 minuta kako bi efekti bili maksimalni. Ovaj proizvod pruža telesne benefite narednih 48 sati.

  Dnevna doza je od 5 do 10 grama. Dejstvo Macun med kesica Dokazano je u teoriji i praksi da Turski med deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilne disfunkcije i produžava trajanje seksualnog odnosa. To je provereni prirodni recept koji jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati.

  Varate se ako mislite da samo muškarci mogu da konzumiraju med za potenciju. Ovu privilegiju imaju i žene, jer prirodni sastojci meda smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom. Da Vas više ne boli glava zbog seksualnih briga! Uz med za potenciju uživaćete mnogo više i duže u seksualnim aktivnostima.

  Iskustva

   Na forumima i društvenim mrežama možete da pročitate pozitivna iskustva sa upotrebom Macun kesice za potenciju. Naši kupci imaju nezaboravna iskustva u krevetu. Zato ne gubite vreme, probajte i Vi jedinstveni preparat na biljnoj bazi koji leči seksualne probleme u najkraćem mogućem roku!

  Možete naručiti teglu Macun meda online ili preko telefona 066 888 646.1 kutija (6 kesica) 20 KM
2 kutije (12 kesica) 40 KM
3 kutije (18 kesica) 50 KM
5 kutija (30 kesica) 85 KM
10 kutija (60 kesica) 130 KM

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
 • Macun Med Kutija (6 kesice) 43 gr
 • 0 KM

Dostupne opcije

Odaberite:
1 kutija (6 kesica) 43 gr} 1 kutija (6 kesica) 43 gr 20 KM
2 kutije (12 kesica) 43 gr} 2 kutije (12 kesica) 43 gr 40 KM
3 kutije (18 kesica) 43 gr} 3 kutije (18 kesica) 43 gr 50 KM
5 kutija (30 kesica) 43 gr} 5 kutija (30 kesica) 43 gr 85 KM
10 kutija (60 kesica) 43 gr} 10 kutija (60 kesica) 43 gr 130 KM

 • Šifra proizvoda: MMK
 • Dostupnost: Na stanju