Original Macun Med Bosna i Hercegovina

Zaštita privatnosti

ZAŠTITA PODATAKA

Vaši Lični podaci su informacije koje se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na vašu ličnost. Kao zakonski osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018).

Vaše lične podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail adresa) nećemo deliti sa bilo kojim trećim licem. Svi vaši podaci koje unosite prilikom kupovine koristiće se isključivo za obradu porudžbine na web sajtu macunmed.ba

REGISTRACIJA (KAKO POSTATI ČLAN)

Da bi ostvarili mogućnost “online” kupovine putem našeg internet sajta, morate biti registorvani na sajtu www.macunmed.ba. Registracijom na ovom sajtu, automatski postajete stičete pravo na kupovinu ovim putem.

POLITIKA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj Vašeg mobilnog telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše porudžbine.

U tom smislu, od Vas tražimo samo osnovne podatke koji su nam neophodni za sprovođenje “online” prodaje, odnosno podatke koji će nam omogućiti da Vas, u skladu sa propozicijama i dobrim poslovnim običajima, informišemo o svemu što može doprineti poboljšanju naše usluge, sa jedne, te povećanju Vašeg zadovoljstva našom uslugom, sa druge strane.

Konačno, svi podaci koje prikupimo kroz “online” prodaju, uključujući i podatke o proizvodima koje naši članovi traže i kupuju, odnosno o stranicama koje posećuju, biće pažljivo analizirani i obrađeni, a isti će biti iskorišćeni za poboljšanje naše ponude kao i izgleda naših stranica, sve u cilju omogućavanja jednostavnije, sigurnije, brže i udobnije kupovine.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupni bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

Korišćenje naših servisa podrazumeva Vašu saglasnost sa navedenim uslovima korišćenja. Sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim članovima.